Zwarte portemonees basic

Dames portemonnee uitgevoerd in een stevige leersoort, met lederen muntgeldvak. In 7 kleuren verkrijgbaar. En vele modellen.

Onze Dames portemonnees zijn uitgevoerd in leder. Dit assortiment portemonnees is leverbaar in 7 kleuren. Namelijk zwart, groen, blauw, rood, navy,roze en paars. Alle portemonnees hebben een lederen kleingeldvak,dit voorkomt het snel slijten van dit vak.De damesportemonnees zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn dan ook de portemonnees die in Nederland heel veel worden verkocht.

Deze portemonnees zijn zeer gunstig geprijsd wat wel blijkt uit de vele verkopen uit deze serie. Wij doen onze uiterste best om het assortiment verder uit te bereiden met gewilde modellen en eigen ontwerpen.

zwart

Dames billfold zwart

Dames billfold met ruimte voor 8 pasjes
Zwart

Mini portmonneetje

Klein portemonneetje waarin de biljetten een keer in de lengte moeten worden gevouwen
Zwart

Ritsportemonnee klein

Leuk portemonneetje met veel ruimte voor pasjes en 2 zichtvakken. uitgevoerd in 7 kleuren
Zwart

Klein overslag portemonneetje Zwart

Dit kleine zwarte portemonneetje is uitgevoerd in leder en in 7 kleuren .Het portemonneetje is dubbel gestikt en het muntvak achterop is aan de binnenkant ook geheel leder.Leuk voor op stap .Biljetten moeten 2 x gevouwen worden.

Zwart

Overslag portemonnee met ruimte voor veel foto's Zwart

Een flinke zwarte portemonnee uitgevoerd in zeven kleuren en mogelijkheid voor veel foto's . Door de soufflé kan de portemonnee heel breed worden, achter de pasjes is nog een smal vak dat gebruikt kan worden voor geld onzichtbaar weg te stoppen. Veel verkocht in België .
Zwart

Dames billfold hoog lock Zwart

Deze zwarte dames billfold is uitgevoerd in 7 kleuren en is voorzien van een dubbele drukker zodat deze portemonnee altijd zal sluiten. De portemonnee is dubbelgestikt en het kleingeld vak is voor en achter geheel van leder , dit voor een langere levensduur.
Zwart

Dun portemonneetje met rits Zwart

Een klein dun zwart portemonneetje dat makkelijk waar dan ook mis weg te stoppen ,bv. in laars of klein tasje verkrijgbaar in 7 kleuren met een ritsje voor kleingeld.
zwart

Klein portemonneetje met soufflé Zwart

Een leuk zwart portemonneetje waar alles in past wat je nodig hebt. Pasjes, foto's en natuurlijk geld verkrijgbaar in 7 kleuren door de soufflé bodem kan er stiekem toch veel in.
Zwart

Dames portemonnee 3 luik Zwart

Een leuk zwart portemonneetje waar alles in past wat je nodig hebt. Pasjes, foto's en natuurlijk geld verkrijgbaar in 7 kleuren door .Voor het kleingeld zit er een bakje voorop de portemonnee en een ritsje achterop .
Zwart

Klein portemonneetje Stappertje Origineel Zwart

Het zwarte stappertje origineel wordt veel gebruikt door de dames . Past namelijk makkelijk in een klein tasje,maar kan toch voldoende in.. Biljetten kunnen zonder te vouwen in het portemonneetje. Wordt veel verkocht door de jeugd.
Zwart

Dames portemonnee dubbele overslag Zwart

Een leuk zwart portemonneetje waar alles in past wat je nodig hebt. Pasjes, foto's en natuurlijk geld verkrijgbaar in 7 kleuren  .Voor het kleingeld zit er een bakje onder de 2e klep. en biljetten kunnen samen met de pasjes onder de eerste klep.
Zwart

Stappertje horizontaal Klein portemonneetje Zwart

Een klein zwart portemonneetje iets groter dan een pasje makkelijk voor op stap in een klein tasje in 7 kleuren
zwart

Dubbele overslag klein portemonneetje Zwart

Een kleine zwarte overslagbeurs met 2 kleppen een voor kleingeld en een voor biljetten en creditcards. Het muntvak is aan de binnenkant ook geheel leder.
Zwart

Mini soufflé portemonneetje echt heel klein Zwart

Dit zwarte portemonneetje is zo klein dat er zelfs geen pasje in past. wordt daarom ook vaak gebruikt voor kinderen of contactlenzen en of medicijnen .
Mocht u hier niet vinden wat u zoekt, bent u op zoek naar een oud model, een speciaal model , of heeft u een eigen ontwerp bij ons is bijna alles mogelijk.

Of die portemonnee van uw vriendin die u ook graag een zou willen hebben maar niet meer kunt vinden.

Veel mensen hebben een portemonnee waar ze aan gehecht zijn maar zo versleten zijn dat het eigenlijk niet meer kan. Daar kunnen wij u meestal bij helpen.

Vaak zijn enkele maten en foto's genoeg om hem te maken.

Is dit het geval bij u, laat het ons weten per email met voldoende foto's.