Portefeuilles

Al onze portefeuilles van het merk OI zijn uitgevoerd in leder. Ondanks dat de kentekenbewijzen niet meer van papier zijn worden de portefeuilles nog steeds veel verkocht en is er ook een kleinere maat bijgekomen waarin het paspoort nog perfect past. Maar natuurlijk blijven de oude modellen nog gewoon in ons assortiment.

Innuendo lederwaren heeft met het merk OI een groot assortiment kleinlederwaren op de markt gebracht .Waarvan u op deze pagina de portefeuilles tegenkomt. Wij proberen alle modellen die er op dit moment zijn en interessant zijn te leveren . Maar ook oudere modellen kunt u bij ons vinden waar nog steeds vraag naar is.

Alle modellen van OI zijn RFID safe , Na ontvangst van uw bestelling wordt deze meteen dezelfde dag verwerkt en verzonden, met uitzondering van het weekend deze gaan op maandag weg en  worden op  dinsdag geleverd.

 


RFID safe

OI identiteits mapje Belgie hunter Bruin

OI identiteitskaart mapje veel verkocht aan onze Belgische klanten in mooi bruin leder

RFID safe

OI identiteitskaart mapje België Zwart

OI identiteitskaart mapje veel verkocht aan onze Belgische klanten in mooi zwart leder
RFID safe

OI Paspoort cover Zwart /Anti skim

OI paspoort houder RFID safe en kan 2 paspoorten herbergen zonder dat de paspoort hoes open gaat staan of te dik wordt.
RFID safe

OI Paspoort cover Hunter Bruin /Anti skim

OI paspoort houder RFID safe en kan 2 paspoorten herbergen zonder dat de paspoort hoes open gaat staan of te dik wordt.
RFID safe

OI Portefeuille klein / paspoorthouder Hunter Bruin

Kleine maat portefeuille ,heeft de maat zodat er een paspoort in kan met ruimte voor kleingeld, biljetten en creditcards geheel RFID safe / anti skim
RFID safe

OI paspoort etui uitgebreid zwart / RFID safe

Paspoort cover met extra ruimte voor pasjes en documenten,dubbel gestikt en RFID safe.
RFID safe

OI Paspoort etui uitgebreid Bruin Hunter/Anti skim

Paspoort cover met extra ruimte voor pasjes en documenten,dubbel gestikt en RFID safe.
Per stuk

OI Paspoort etui zwart

Dit paspoort etui van OI is uitgevoerd in een zwart rund leder. De kaft van uw paspoort kan aan allebei de kanten achter de kunststof vakken gestoken worden.

Per stuk

OI Paspoort etui Hunter Bruin

Dit paspoort etui van OI is uitgevoerd in een stoer hunter leder. De kaft van uw paspoort kan aan allebei de kanten achter de kunststof vakken gestoken worden.

Aanrader

OI Portefeuille zeer uitgebreid Hunter veel ruimte voor creditcards

Ondanks dat de meeste autopapieren en eigendomsbewijzen tegenwoordig allemaal pasjes zijn heeft OI toch een portefeuille in een grote maat. Dit omdat de klanten er nog naar vragen. En natuurlijk omdat er nog mensen zijn met bv een old timer en daar horen natuurlijk nog de papieren kentekens bij .

Alle portemonnees van OI zijn RFID safe. OI staat voor kwaliteit en uitstraling mocht er onverhoopt iets mis zijn met uw portemonnee laat het ons dan weten. Echter alle modellen van OI worden voor dat ze in productie gaan uitvoerig nagekeken of alles past wat er in kan. en of de kwaliteit aan onze maatstaven voldoet.

Wij van OI komen de komende tijd met heel veel nieuwe modellen.

Wij gaan proberen om met de nieuwste modellen als eerste te komen. Maar natuurlijk worden de oude modellen niet vergeten.Heeft u een model dat u graag weer zou kunnen kopen maar niet meer kunt vinden neem dan contact met ons op en wij gaan er voor zorgen. zonder verplichtingen natuurlijk. Hou onze website in de gaten want de keuze zal enorm zijn. U kunt ons ook tegenkomen op een van de grote markten in Nederland.Benieuwd waar we staan? stuur ons een mailtje met uw woonplaats en wij laten weten wanneer we het dichtste bij u in de buurt zijn.

Voor vragen kunt u altijd bellen 0613674373

Veel succes op de site en misschien tot op de markt .

Komt u ons tegen op de markt.laat even weten dat u onze site bezocht heeft , dan hebben wij een leuke attentie voor u.